spletna vizitka

FASA d.o.o.
Partizanska ulica 60
5000 Nova Gorica

TEL: +386 (0)5 300 13 60
FAX: +386 (0) 302 55 41
GSM: +386 (0)41 639 278

Direktor: Redžo Suloski

info@fasa.si
www.fasa.si

Natisni stran

Izdelava fasad

Povpraševanje
Želite novo preobleko vaše hiše? Prišli ste na pravi naslov. Kontaktirajte nas in poiskali bomo moderno in funkcionalno fasado za vaš dom.

Pri izdelavi fasad uporabljamo sledeče sisteme, materiale in produkte:

 • BAUMIT FASADE
  Pomen toplotne izolacije je neprecenljiv  v času podnebnih sprememb, naraščajočih cen energije in omejenih virov energentov. Učinki toplotnoizolacijskih fasadnih sistemov pozitivno vplivajo na okolje in kakovost bivanja. Letno je vgrajenih 20 milijonov m2 Baumit fasadnih sistemov. Podatek je pomemben z energetskega  vidika, saj  pomeni prihranek ca. 4,5 milijarde kWh ali 450 milijonov litrov kurilnega olja. Posledično  v ozračje izpustimo 1 milijon ton manj CO2 na leto. Vsak m2 je pomemben.
   
  Dobro izolirana stavba porabi manj energije. Zidovi hiš skrivajo ogromen varčevalni potencial pri zmanjšanju porabe energije in znižanju stroškov ogrevanja oz. hlajenja. S pravilno vgradnjo Baumit fasadnega sistema  lahko prihranite do 35 % stroškov ogrevanja. Baumit fasadni sistemi so enostavni za vgradnjo in so  primerni za novogradnje, prenove starih stavb, individualne hiše, za stanovanjske in gospodarske objekte.
   
 • ROFIX FASADE
  Gradnja je težak udarec za okolje, katera bistveno zaniha naravno ravnovesje. 40% skupne porabe energije se gre za gretje zgradb. To je dvakrat tolika "zavestna kršitev varstva okolja" kot promet. Rezultat je ogromna neizogibna količina CO2
   
 • SAMOBORKA FASADE
 • JUB FASADE
  JUB je proizvajalec z bogato tradicijo in znanjem. Z nenehnim vlaganjem v razvoj smo razvili učinkovito rešitev toplotne zaščite –  visoko kakovostno Jubizol fasado. 
  JUB je prvi slovenski proizvajalec, ki je zanjo pridobil evropsko tehnično soglasje.
   
  Jubizol je univerzalen fasadni toplotnoizolacijski sistem, ki ga lahko vgradimo na stare in nove objekte kakršnekoli namembnosti. Uporaben je tako v individualni kot blokovni gradnji.
   
 • STO FASADE
  Kot strokovnjak za fasade vam Sto zagotavlja celovito gradnjo in natančno uglašenost vseh posameznih komponent. V izolacijskih sistemih, premazih in fasadnih profilih se skrivajo neutrudno raziskovanje in izkušnje generacij. Predvsem pa: znanje in želje številnih gradbenih partnerjev. Tak razvoj izdelka in njegova izdelava, ki je uglašena s svetovnimi arhitekturnimi in klimatskimi zahtevami, izpolnjuje vse kriterije za domišljeno in individualno arhitekturo.